Kennismakingsles Theater-Flex voor kinderen

0263550_XAPP0693resize.JPG
.

OMMEN – Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen de magie van het theater ontdekken met de cursus Theater-Flex in de Carrousel van de jeugdtheaterschool uit Zwolle. De cursus wordt wekelijks gegeven en hierbij verkennen de kinderen speloefeningen, personageontwikkeling en onderwerpen als improvisatie en maskerspel. Twee keer in het jaar zijn er korte presentaties (in december en aan het einde van de cursus) op de leslocatie. Zo kan het publiek meegenieten van al dat jonge talent. Ervaren of deze cursus iets voor je is? Schrijf je dan nu in voor de kennismakingsles op 15 september. Dit kan via: jeugdtheaterschoolzwolle.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.