Jaarlijkse oud ijzeractie van Het Kompas

0263894_Dia1.JPG
.

NIEUWLEUSEN – Christelijke basisschool Het Kompas houdt op 23 september weerd de jaarlijkse oud ijzeractie. De opbrengst hiervan wordt onder andere besteed aan het plein, aan speeltoestellen, het vernieuwen van skelters/ fietsen en andere speelattributen die op de school worden gebruikt. De school roept op om het oud ijzer te brengen tussen 9.00 en 12.00 uur naar de Petersweg 2. Het kan gaan om accu’s, stofzuigers, vaatwassers, kachels etc. Indien men niet in staat is om het zelf te brengen, kan het binnen een straal van 5 km rond Nieuwleusen ook worden opgehaald. Bel of app hiervoor naar Arno Hekman: 06-23326700.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.