Inspiratiesessie in het Vechtgenotenhuis

REGIO – Het Vechtgenotenhuis houdt op donderdagavond 21 september een inspiratiesessie voor werkenden die kanker hebben of hebben gehad. Dianne Verkerk van Diabalans neemt de deelnemers mee in de meest voorkomende thema’s die werkenden tegenkomen in de praktijk. Als expert kanker en werk (register loopbaanprofessional bij NOLOC en coach bij kanker bij het KCBK) weet ze als geen ander waar je tegen aan kunt lopen op de werkvloer. De balans in het (werkende) leven is immers verstoord. De sessie begint om 19.15 uur (eindtijd 21.00 uur) en is kosteloos. Aanmelden kan via: activiteiten@vechtgenoten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.