Het roze leven van Rosa da Silva in De Stoomfabriek

0263931_Rosa_da_Silva.jpg
.

DALFSEN – Rosa da Silva, het veelzijdige Nederlandse podiumtalent met een half-Portugese achtergrond, treedt vrijdag 22 september op in De Stoomfabriek met haar betoverende theaterproductie “A Vida Rosa”. Deze avond biedt het publiek een unieke kans om deelgenoot te worden van Rosa’s persoonlijke zoektocht naar identiteit en groei.

Rosa da Silva, afkomstig uit Klazienaveen, heeft zichzelf bewezen als een waar podiumfenomeen. Haar artistieke veelzijdigheid kenmerkt zich door haar uitzonderlijke talent voor dans, zang, acteren en storytelling. Ze heeft haar sporen verdiend op gerenommeerde podia in Nederland en daarbuiten, met opmerkelijke rollen zoals Anne Frank in het toneelstuk geschreven door Leon de Winter en Jessica Durlacher, en haar indrukwekkende vertolking in de musical ‘De Tweeling’. Daarnaast schitterde ze in ‘Het Pauperparadijs’, waar haar acteertalent overweldigend tot uiting kwam. In 2019 won Rosa glansrijk de Sonneveldprijs, samen met de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival, waarmee ze haar naam vestigde als een veelbelovende en veelzijdige podiumkunstenaar.Roze bril

Met ‘A Vida Rosa’ neemt Rosa da Silva haar publiek mee op een betoverende reis door haar persoonlijke ontwikkeling. Het leven door een roze bril bekijken lijkt verleidelijk, maar is het altijd even rooskleurig als het lijkt? Rosa da Silva deelt haar persoonlijke ervaringen en reflecteert op de zoektocht naar de nieuwe versie van zichzelf, onder invloed van goedbedoelde adviezen en inspirerende mensen om haar heen. Wanneer is een nieuwe versie van jezelf voltooid? Is deze te vinden binnenin jezelf? ‘A Vida Rosa’ is een sprankelende, ontroerende en inspirerende voorstelling waarin Rosa da Silva haar volledige scala aan talenten tot leven brengt.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal, bij Primera Dalfsen en via de website van De Stoomfabriekwww.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.