Het Kouwenkoor viert 30-jarig jubileum

0264588_Kouwenkoor.jpg
.

NIEUWLEUSEN – 30 jaar geleden zongen ze voor het eerst samen: de leden van het Kouwenkoor. Dit familiekoor bestaande uit neven en nichten van de familie Kouwen begon samen spontaan te zingen op een huwelijksfeest van een oom en tante. Daarna was het hek van de dam, ze startten met 38 leden en hoewel het aantal inmiddels is gekrompen naar 17 leden, hebben ze er altijd nog veel lol in. Om het 30-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, verzorgt het koor op 22 oktober van 14.00 tot 18.00 uur in zalencentrum ’t Witte Peerd een jubileumuitvoering. Dit belooft een verrassende uitvoering te worden want er wordt tevens medewerking verleend door een groot ‘kinderkoor’ bestaande uit de nazaten van de koorleden. Gezamenlijk wordt het jubileum afgesloten en dit betekent dat er ongeveer 40 zangers en zangeressen uit één en dezelfde familie zullen optreden. Er is geen entree, maar een vrije bijdrage is welkom. Aanmelden is noodzakelijk en dit kan via encohof@xs4all.nl of via tel: 06-29071882.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.