Herbeleef de jaren 60, 70 en 80!

0263930_karre_reunie1.jpg
.

NIEUWLEUSEN – In een tijd waarin de vroegere vertrouwde discotheken en kroegen zeldzamer worden, is er goed nieuws voor degenen die het uitgaan van de jaren 60, 70 en 80 willen herbeleven. Op zaterdag 23 september is er bijzondere stapavond in de Deel, speciaal voor deze doelgroep.

Onder het motto ‘Uitgaan zoals vroeger met mensen van nu’ belooft deze speciale avond een gedenkwaardige te worden. Het biedt de kans om oude vrienden en bekenden te ontmoeten, herinneringen op te halen en te dansen op de muziek die vroeger de dansvloeren vulde. Tijdens de avond klinken de legendarische klanken van de jaren 60 en 70 dankzij de live optredens van de band ‘My Generation’. Ze brengen een scala aan hits uit die gouden tijd ten gehore. De organisatie heeft al vele enthousiaste reacties ontvangen van mensen die niet kunnen wachten. Zet zaterdag 23 september snel in de agenda. Het begint om 20.00 en een kaartje kost 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.