Gereformeerde Kerk (hersteld) geopend tijdens ‘Proef Dalfsen’

DALFSEN – Op zaterdag 9 september nodigt de Gereformeerde Kerk (hersteld) publiek van harte uit om een kijkje te nemen in het historische pand aan de Polhaarweg 22, als onderdeel van ‘Proef Dalfsen’. Tijdens deze bijzondere aangelegenheid kunnen bezoekers de voormalige bankkluis verkennen, compleet met de originele kluisdeuren, waarin Dalfsenaren ooit hun goudschatten veilig bewaarden. Daarnaast is de kerk(tuin) open en is het mooie pijporgel van de gerenommeerde firma Klop te bewonderen.
Een hoogtepunt van de dag is het miniconcert, verzorgd door organist Thea Steenbergen, van 16.00 tot 17.00 uur. De deuren staan open van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.