Gemeentelijk koersbaltoernooi in de Trefkoele

0263935_Koersbal.JPG
Er werd door vijf teams fel en sportief gestreden om de grote beker tijdens het gemeentelijke koersbaltoernooi in Dalfsen. Af en toe moest het meetlint uitkomst bieden want ‘meten is weten’.

DALFSEN – Afgelopen woensdag werd door Saam Welzijn in de Trefkoele voor de 21e keer het jaarlijkse gemeentelijk koersbaltoernooi gehouden.

Op twee koersbalmatten werden vijf wedstrijden gespeeld van elk 35 minuten. De eerste wedstrijdronde begon om 13.00 uur. Aan het toernooi namen zo’n vijfendertig spelers deel, verspreid over koersbalteams uit Dalfsen, twee teams uit Nieuwleusen en twee teams uit Lemelerveld. In totaliteit vijf teams die tegen elkaar streden. Toernooileider Job Langbroek: ”Er wordt sportief maar ook wel fanatiek gespeeld. Dalfsen won tweemaal achtereen de beker en ging duidelijk voor de derde keer, om deze definitief te mogen houden. Het is ook gebruikelijk dat het winnende team de komende editie dan organiseert.” Dit jaar ging de grote beker naar team Mozaiëkrollers uit Lemelerveld. Zij mogen dus de 22e editie volgend jaar in kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld organiseren. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door wethouder Jan Uitslag.

Tekst/Foto’s: Evert Jan Goos

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.