FC Ommen sluit samenwerkingsverband met ING

0263100_meidenvoetbal.jpg
.

OMMEN – FC Ommen gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. FC Ommen is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

“We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd”, bevestigt voorzitter Hugo Janse. “Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij ons nog meer richten op de verdere doorontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal en de sociaal zwakkeren in onze samenleving en zullen wij shirts en trainingspakken voorzien van het ING logo. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Niemand Buitenspel-programma

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma, om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met FC Ommen en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving”, verduidelijkt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.