Expositie Fotoclub Dalfsen in het gemeentehuis

0263725_Expositie_Fotoclub_Dalfsen_-_Joop_Salomons2.jpg
Expositie Fotoclub Dalfsen - Joop Salomons

DALFSEN – Van 15 september tot 24 oktober 2023 kunnen inwoners en bezoekers de ‘zwart-wit fotografie’ expositie van Fotoclub Dalfsen bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De zwart-wit foto’s zijn te bekijken tijdens de openingstijden. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

De tentoonstelling maakt onderdeel uit van de expositiereeks in het gemeentehuis waarbij lokale kunstenaars hun werk kunnen laten zien. De leden van Fotoclub Dalfsen exposeren opnieuw met hun foto’s in het met het thema ‘zwart-wit fotografie’. Zwart-wit fotografie is een specialisatie binnen de fotowereld. De contrasten in zo’n foto komen vaak sterker uit dan in een kleurenfoto. De afwisseling van licht en donker valt meer op en vormen en structuren in de foto zijn beter te onderscheiden. In een kleurenfoto vraagt elke kleur om aandacht van de kijker.

Verschillende foto’s

Leden van Fotoclub Dalfsen hebben veel aandacht besteed aan de foto’s die zijn ingebracht. Het resultaat van de afbeeldingen is zeer verschillend. Niet het onderwerp is het uitgangspunt, maar het soort van fotografie.

Expositie Fotoclub Dalfsen – Joop Salomons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.