Erop uit met de huifkar

0263379_werkgroepBeleefNieuwleusen0823-2.jpg
Werkgroep Beleef Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op initiatief van de werkgroep Beleef Nieuwleusen wordt er op zaterdagmiddag 23 september een gevarieerd programma opgezet. Mede met het oog op de viering van het vijfjarig bestaan van kulturhus De Spil vindt er een gezellig en creatief dagje plaats, waar iedereen aan kan deelnemen.

Op het programma staat een huifkartocht tussen enkele bezienswaardige plekken. Vanuit De Spil voert de tocht langs de volgende punten: het Grammofoonmuseum, streekmuseum Palthehof, natuurboerderij BalkInn, Molen Massier en atelier Vrolijk met Verf. De huifkar rijdt tussen 12.00 en 17.00 uur.
Enthousiaste vrijwilligers van deze organisaties hebben de krachten gebundeld in de werkgroep Beleef Nieuwleusen. “We staan klaar om Nieuwleusen nóg beter op de kaart te zetten met deze gezamenlijke activiteit en een gevarieerd programma”, zegt Hilly Douma van museum Palthehof. Wie eropuit wil in Nieuwleusen, kan dus op zaterdagmiddag 23 september gratis instappen in de huifkar en zich laten verrassen. Binnenkort volgt meer informatie over het volledige programma.

Werkgroep Beleef Nieuwleusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.