Dubbele overwinning voor majorettes Polyhymnia

0264584_Polyhymnia.jpeg
.

HOOGEVEEN – De majorettes van muziekvereniging Polyhymnia hebben afgelopen zaterdag mooie prestaties neergezet tijdens een wedstrijd in Hoogeveen. De teams B, C en D van Polyhymnia wisten de jury te overtuigen met hun schitterende shows, waardoor ze met twee eerste prijzen en één tweede prijs naar huis gingen. Ondanks dat twee meiden en één jongen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, bewezen ze zichzelf met hun ongekende talent en toewijding. De dag werd afgesloten met een portie patat.Met het Overijssels kampioenschap in het vooruitzicht, kijken de majorettes van Polyhymnia vol vertrouwen uit naar de volgende uitdaging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.