DeWolff & Dawn Brothers als Double Cream naar Bostheater

0263162_Double_Cream_-_2.jpg
Double Cream is een samenwerkingsproject tussen Dawn Brothers en DeWolff en zaterdag 9 september te zien en te horen in Bostheater Ommen.

(Advertorial)

OMMEN – DeWolff en Dawn Brothers; beide bands stonden in een niet al te grijs verleden al eens in het Bostheater, maar nog nooit samen. Daar komt op zaterdag 9 september verandering in. De twee gezelschappen hebben de krachten gebundeld en brengen in het amfitheater achter recreatieoord Ommerland een even speciale als bijzondere show. Onder de noemer ‘Double Cream’ wordt een retro soulproject geserveerd in de sfeervolle ambiance van het theater pal onder de top van de Besthmenerberg.

DeWolff en Dawn Brothers besloten een klein jaartje terug de krachten te bundelen en een plaat op te nemen in de stijl van hun souliconen en rhythm & blueshelden, zoals daar zijn, of eigenlijk waren, Sam Cooke, Otis Redding, Ray Charles en The Coasters. Het verrassende resultaat werd uitgebracht onder de naam ‘Double Cream’ in het najaar van 2022 via Suburban Records.

‘Toen en nu’

Zowel DeWolff als Dawn Brothers hebben altijd geprobeerd een brug te slaan tussen ‘toen’ en ‘nu’, maar deze keer knutselden ze een tijdmachine in elkaar, die je terugvoert naar de soulvolle en roerige sixties, met dezelfde uitrusting, opnametechnieken en muzikale manier van denken als destijds. Beide formaties kennen Bostheater Ommen, maar belangrijker, ‘de bookies’ van het theater kennen deze bands! Hun acte de présence leerde dat het artiesten pur sang zijn, die alles geven wat er in hun donder zit! Bloed, zweet en tranen! De show van deze gebundelde krachten belooft een extra hete, broeierige soulshow te worden. Een kans die geen enkele rechtgeaarde muziekliefhebber mag laten lopen. Aanvang 20.30 uur, theater open om 19.30 uur. Info en tickets via www.bostheaterommen.nl

De overige optredens van dit seizoen, van Suzan & Freek (zondag 20-9), Snelle & de Lieve Jongens Band (vrijdag 15-9) en The Legends We’ve Lost (zaterdag 16-9) zijn uitverkocht. Af en toe worden via de facebooksite van theater kaarten aangeboden vanwege verhindering of anderszins, dus checken en in de gaten houden.

Double Cream is een samenwerkingsproject tussen Dawn Brothers en DeWolff en zaterdag 9 september te zien en te horen in Bostheater Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.