Cursus houtsnijden voor iedereen

OMMEN – De cursus houtsnijden van WIJZ welzijn in de Carrousel gaat op 18 september weer van start. Het begint om 9.30 uur.

Deze houtsnijclub maakt al jaren mooie werken onder de bezielende leiding van kunstenaar en docent Ans Voss. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Harm Zwart, houtbeeldhouwer voor de meubelindustrie, restauratie en monumenten. De cursus wordt van september t/m maart op de maandagmorgen om de veertien dagen gegeven. De groep bestaat uit een gezellige club van mannen en vrouwen. Onder het genot van een kop koffie/thee wordt er gewerkt aan een eigen stuk. Op maandag 18 september is er een ‘Open Huis’ en zijn ge├»nteresseerden van harte welkom om een les mee te maken en vragen te stellen. De cursisten nemen deze ochtend extra werkstukken mee om te laten zien. Neem voor meer informatie en inschrijving contact op met WIJZ welzijn, tel.nr 0529-712500 of via

www.wijz.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.