Concert Kamerkoor Salland in Willbrorduskerk Vilsteren

0264651_0264638kamerkoorsalland.jpg
.

VILSTEREN – Het Kamerkoor Salland treedt op zondagmiddag 8 oktober op in de Willibrorduskerk in Vilsteren.

Het koor heeft zich in de programmakeuze laten inspireren door de dierenwereld. Werken van Williams, Händel, Oomen en Brahms komen voorbij. Het Kamerkoor Salland staat onder leiding van Henk Ophoff en wordt begeleid door pianist/organist Adriaan Koops. De organisatie is in handen van de concertcommissie van het Landgoed Vilsteren, die samenwerkt met Dalfsen Klassiek en de Kunstkring Ommen. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar via www.landgoedvilsteren.nl. ’s Middags aan de kassa kosten ze 15 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). Na afloop is er gelegenheid om na te zitten in het Landgoedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.