Brandweermannen uit Ommen bestormen WTC in Almere

0263557_Brandweer_Ommen_2.jpeg
.

ALMERE/OMMEN – Op zondagmiddag 10 september zijn vijf manschappen van Brandweer Ommen naar Almere geweest om het WTC in Almere te bestormen. Dit deed het vijftal ter nagedachtenis aan de slachtoffers die omkwamen tijdens de aanslagen op het WTC in New York op 11 september 2001. Het doel was om 600 traptreden te halen om op de bovenste verdieping van het WTC in Almere te geraken. Dit hebben alle vijf deelnemers gehaald, binnen een mooie tijd. Totaal deden er 644 hulpverleners uit het hele land mee aan deze wedstrijd. Naast de bestormingsoefening stond er een recreatieve loop op het programma, waar politie-, ambulance- en defensiepersoneel aan deelnamen.

De opbrengst van deze sportieve dag gaat naar stichting Brandweer Zonder Grenzen. Het doel van deze stichting is het ondersteunen van lokale brandweerorganisaties in landen waar ze deze hulp goed kunnen gebruiken. Ondanks de hitte hebben de mannen uit Ommen er een leuke en sportieve dag van gemaakt.

Tekst: Willem Lampe

 

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.