Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – Op zaterdag 16 september is er weer een Boerenmarkt in Vilsteren. Deze keer is er extra aandacht voor puur en gezond eten en geeft een voedingsdeskundige advies. De kraamhouders staan weer klaar met hun mooie, pure en gezonde producten van dichtbij. Bij diverse kramen kan er geproefd worden en er staan twee picknicktafels waar even aangeschoven kan worden met een kopje koffie van de Vilsterij. Vergeet ook de bonnenboekjes niet met de vele voordelen, te verkrijgen bij de koffiekraam. De Boerenmarkt Vilsteren is er iedere derde zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00. Kijk voor meer informatie en de lijst van deelnemers op

www.landgoedvilsteren.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.