Beleef de nacht in de boswachterij

0263069_Bos_schemer.jpg
.

OMMEN – Op zaterdagavond 16 september van 19.30 tot 21.30 uur is er een schemerwandeling in de boswachterij Ommen. De boswachter van Staatsbosbeheer neemt de deelnemers mee door het bos, langs weilanden en een heideveld. Er wordt gewandeld over onverharde paden tot na zonsondergang. Zonder kunstlicht kunnen menselijke ogen nog verrassend lang blijven waarnemen. Dagdieren gaan slapen en schemer- en nachtdieren worden wakker, er is kans om bijvoorbeeld reeën en vleermuizen te zien. De afstand is ongeveer 4 km en geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Aanmelden is noodzakelijk, de kosten zijn 10,50 euro per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar 6,50 euro. Advies is om wandelschoenen te dragen, een kijker en eventueel muggenspray mee te nemen. Voor meer informatie en opgave kijk op

www.staatsbosbeheer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.