Beerze: terug naar de schoolbanken

0264387_Beerze_school.jpeg
.

BEERZE – Tijdens de Burendag op zaterdag 23 september zorgden de bewoners van de oude school in Beerze voor een gastvrij welkom voor Beerzenaren. In figuurlijke zin gingen velen even terug naar de schoolbanken. Deze schoolbanken zijn in 1955 al vervangen door zogenaamde ‘leerlingensets’ en in 1985 kwam er een einde aan de basisschool van Beerze en werd het een woonhuis. Onder begeleiding van Geert en Hanneke Grimme kon de groep in en rond de twee oude scholen kijken, waarbij er enthousiast verteld werd over oude bewaard gebleven elementen. Ook waren er videobeelden en foto’s van vroeger te zien, waardoor men een goed beeld kreeg van hoe het er vroeger aan toe ging.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.