Alice van den Nieuwboer leest voor op Nationale Ouderendag

OMMEN – Het Nationale Voorleeslunchverhaal van dit jaar wordt verzorgd door schrijver Ronald Giphart. Op vrijdag 6 oktober, Nationale Ouderendag, zal Ronald Giphart persoonlijk het verhaal voorlezen. Dit speciale voorleesmoment wordt uitgezonden door Omroep MAX op NPO 1 om 12.15 uur.

Maar dat is niet alles. Deze bijzondere dag gaat verder dan de studio, want zowel bekende als onbekende Nederlanders zullen op 6 oktober ouderen in zorginstellingen en bibliotheken door heel Nederland voorlezen. Dit initiatief, ondersteund door de Leescoalitie, heeft tot doel zoveel mogelijk ouderen te laten genieten van een meeslepend verhaal op Nationale Ouderendag.Voorleeslunch

Wethouder Alice van den Nieuwboer leest het verhaal van Ronald Giphart voor in de Bibliotheek Ommen. Voorafgaand kunnen belangstellenden (60 ) deelnemen aan een lunch. Om 12.30 uur start de lunch en om 13.30 uur begint wethouder Alice van den Nieuwboer met voorlezen. Deelname is gratis, maar aanmelden is i.v.m. de lunch noodzakelijk. Dit kan via de website van de bieb.

De Nationale Voorleeslunch, dit jaar voor de elfde keer, laat zien dat voorlezen ook voor ouderen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het voorlezen van een verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen.www.bibliotheeksalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.