Adviesraad sociaal domein in Beerzerveld

OMMEN – Woensdag 11 oktober van 19.30 tot 21.30 uur vergadert de Adviesraad Sociaal Domein op locatie in Beerzerveld.

De gemeenten zijn sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van hun inwoners: het sociaal domein. Dat gaat over participatie en zelfredzaamheid, werk en inkomen en over zorg en jeugdhulp. De taken zijn vastgelegd in wetten: Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015), Participatiewet, Jeugdwet en Wet gemeentelijke schuldhulpverlening. De Adviesraad schrijft aanbevelingen voor het college van burgemeester en wethouders over dit sociale domein. Het gaat daarbij om hoe gebruikers van die wetten aankijken tegen de dienstverlening door de gemeente.
Belangstellenden zijn van harte welkom. De locatie en de agenda worden gestuurd na aanmelding. Dat kan via email: adviesraad.ommen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.