Zoekplaatje

0261825_zoekplaatje_027-2023.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Aangezien het Bostheater ook deze zomer volop in de belangstelling staat, deze week een foto van een voorstelling van Crescendo Vocalicious op 7 juni 2015. Wie kan de personen van een naam voorzien. V.l.n.r.: vooraan twee meisjes, daarachter vier personen. De personen in de rij erachter zijn moeilijk te herkennen.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 027-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Tijdens zomermaanden zijn er geen inloopmiddagen. U bent vanaf donderdag 14 september a.s. weer van harte welkom op den Oordt nummer 7. Het fotoarchief is uiteraard wel in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl. De fotowerkgroep bedankt Alice ter Haar, Tiny Bos, Evelien Achterberg en Alex Schuurman hartelijk voor hun reacties op zoekplaatje 026-2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.