Voetbalclubs beginnen aan het bekeravontuur

0262641_Vilsteren_-_Balkbrug_2.jpg
Trainer Dik Runherd (op de witte schoenen) begint met Vilsteren het avontuur met een thuiswedstrijd tegen Balkbrug de club uit zijn woonplaats.

OMMEN – Na een reeks van oefenwedstrijden staan de gemeentelijke voetbalclubs aan de vooravond van een aantal bekerwedstrijden.

Doordat SVV ’56 uit Sibculo zich heeft teruggetrokken, hoeft FC Ommen op de eerste zaterdag van september niet in actie te komen voor de eerste ronde van de strijd om de districtsbeker. De wedstrijdsecretaris van de club heeft een oefenwedstrijd geregeld tegen vierdeklasser v.v. Steenwijk. De wedstrijd op Westbroek begint om 14.30 uur. Poule 2.15 wordt gecompleteerd door ASV ’57 en Bergentheim die elkaar ontmoeten in Aadorp.
Sportclub Lemele, dat komend seizoen uitkomt in klasse 5C, treft met DVC Dedemsvaart een pittige tegenstander. Tussen beide ploegen zit twee klassen verschil. De vraag is of dit zaterdag op sportpark de Boekweit op het veld tot uitdrukking komt. In Dedemsvaart wordt om 15.00 uur afgetrapt. Lutten en Daarlerveen maken poule 2.13 compleet. Mariënberg ontvangt zaterdag op het Westerpark SP Daarle. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Enter Vooruit en SC Rijssen zijn de andere twee ploegen ingedeeld in poule 2.15. Op zondag 3 september wacht Vilsteren een pikant thuisduel. Dik Runherd, die bij de bewoners van de Molenesch zijn vijfde achtereenvolgende ambtstermijn ingaat, moet met zijn elftal zien af te rekenen met SC Balkbrug, de club uit zijn woonplaats. Het duel begint om 14.00 uur. USV uit Nieuwleusen en Lemelerveld zijn de andere twee ploegen die ingedeeld zijn in poule 3.06.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.