Vele activiteiten in M.F.C.Trefpunt in Balkbrug

BALKBRUG – In M.F.C.Trefpunt vinden van september tot en met mei volgend jaar diverse activiteiten plaats. Deze worden georganiseerd door de Buurtkamer. Van ontspannen sjoelmiddagen op de eerste en derde vrijdagmiddag van de maand, tot spannende bingo-sessies op de derde woensdagmiddag van de maand. Verder is de handwerkgroep vanaf eind september op donderdagmiddag om de twee weken weer actief en versterkt ‘Samen Eten’ de band op de laatste vrijdagmiddag/avond. Op zaterdagavond 7 oktober verzorgt de cabaretgroep DWARZZ weer een avond vol hilariteit en op 4 november is er een Fancy Fair tussen 10.00 en 16.00 uur. M.F.C Trefpunt is te vinden aan de Meppelerweg 34.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.