Tempelmantoernooi op 22 en 26 augustus

0262054_FC_Ommen_-_Tempelman.jpg
FC Ommen en ASC '62 uit Dalfsen treffen elkaar komend seizoen in competitieverband maar vooruitlopend daarop ook op het Tempelmantoernooi van SV Nieuwleusen.

NIEUWLEUSEN – Als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen houdt SV Nieuwleusen op dinsdag 22 en zaterdag 26 augustus het traditionele Tempelmantoernooi. Deelnemende verenigingen zijn ASC ‘62 uit Dalfsen, FC Ommen, VV Lemelerveld en SV Nieuwleusen. Op sportpark ‘t Klaverblad aan de Koningin Julianalaan 8 wordt dinsdag 22 augustus om 20.00 uur de eerste ronde afgewerkt. SV Nieuwleusen staat tegenover VV Lemelerveld en FC Ommen speelt tegen ASC ’62. Zaterdag 26 augustus worden om 14.30 uur de laatste twee wedstrijden gespeeld. Het organiserende SV Nieuwleusen speelt dan tegen ASC ‘62 en VV Lemelerveld staat tegenover FC Ommen. Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen. De prijsuitreiking is aansluitend, na de laatste twee duels op zaterdag de 26e. Publiek is van harte welkom.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.