Succesvolle afsluiting Zonnebloemloterij

DALFSEN – De Zonnebloemloterij afdeling Dalfsen heeft de loterij succesvol afgesloten. In totaal werden 3490 loten verkocht, waarbij digitaal betalen steeds populairder wordt. De lokale afdeling van de Zonnebloem kan met trots aankondigen dat de opbrengst van 7000 euro is bijgeschreven op hun rekening. Dit biedt de mogelijkheid om diverse activiteiten te organiseren die het welzijn van mensen met een lichamelijke beperking in de regio ondersteunen. De werkgroep achter de loterij bedankt de ruim 90 vrijwilligers die zich de afgelopen maanden hebben ingezet, evenals de individuele ‘lopers’ die buiten de vaste vrijwilligersgroep hebben geholpen. Hun toewijding en inzet hebben dit succes mogelijk gemaakt. Samen met de vrijwilligers blijft de Zonnebloem afdeling Dalfsen zich inzetten voor haar missie om het leven van mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.