Start lessen Internationaal Dansen

OMMEN – Op 23 augustus starten er weer lessen Internationaal Dansen van WijZ welzijn. Internationaal dansen is een vorm van traditioneel dansen waarbij verschillende soorten volksdansen aan bod komen zoals Israëlische, Griekse en Ierse dansen.

Tijdens de Bissingh van 2 augustus jl. heeft de groep twee optredens verzorgd. Helaas werkte het weer niet helemaal mee maar aan het enthousiasme van de groep lag het in ieder geval niet. Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een les bij te wonen. Danservaring is niet vereist. Voor de danslessen dient men stevige schoenen en loszittende kleding aan te trekken. De activiteit is matig lichamelijk inspannend en men kan zich individueel aanmelden. Bij nieuwe deelnemers is er ruimte om rustig te wennen en wanneer het niet meteen lukt, doet de groep de dans rustig nog een keer. De docente van deze lessen is Mw. Herja Rozema. De lessen vinden wekelijks op woensdagmiddag plaats in gebouw De Bazuin in Ommen. Bel voor meer informatie en opgave naar WijZ welzijn, tel.nr. 0529-712500 of kijk op

www.wijz.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.