‘Samen eten’ bij de Lindehoeve

0261747_Lindenhoeve.jpg
.

DALFSEN – Op 19 augustus is het weer mogelijk om rond de klok van 17.00 uur samen te eten bij Natuurboerdrij Lindehoeve. Jong, oud, gezinnen en alleenstaanden die het leuk vinden om met anderen te eten, zijn uitgenodigd. Een vrijwillige bijdrage is welkom, maar nog leuker is het wanneer men helpt met de voorbereidingen. Dit kan bij het oogsten uit de sociale moestuin, bij het koken (mag thuis) met ingrediënten die worden aangereikt of bij het dekken van de tafels en/of het opruimen naderhand. Er is plaats voor maximaal 30 personen, opgeven is mogelijk t/m 14 augustus op via socialemoestuindalfsen@gmail.com of bel naar 06-50445991.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.