S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van DVC Dedemsvaart

0262473_IMG_2134.jpg
Spelmoment uit de wedstrijd van s.v. Nieuwleusen tegen Dedemsvaart.

 

REGIO – In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde Nieuwleusen afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd thuis tegen DVC Dedemsvaart. De Nieuwleusenaren wonnen met 4-0. Er was een basisplek ingeruimd voor kersverse aanwinst Gabriël van Leeuwen. In de eerste helft wist de thuisclub het grote veldoverwicht om te zetten in twee doelpunten, Randy Vink en Thomas Koobs waren de doelpuntenmakers. Ook na de hervatting scoorde Nieuwleusen twee keer, Thomas Koobs nam beide doelpunten voor zijn rekening.

USV oefent

Na de eerste trainingen stond afgelopen donderdagavond voor USV ook het eerste oefenduel op het programma. Op bezoek bij Pesse werd het een doelpuntrijke wedstrijd. Na een 2-0 voorsprong bij rust trok de Drentse 3e klasser met 4-3 aan het langste eind. Leon Kooiker (2) en Stefan Klein scoorden de USV-treffers. Zondag zette USV de oefencampagne voort in en tegen Broekland. Op het hete kunstgras had USV wel veel balbezit, maar kwam slechts zelden in het doelgebied van de tegenstander. De thuisclub vond het allemaal prima en schakelde in de tegenaanval steeds snel naar voren. Doelman Thijs van Vliet hield een paar keer tegen, maar werd vlak na de drinkpauze geklopt na weer zo’n counter (1-0). Na ruim een uur verdubbelde Broekland de voorsprong (2-0). Meteen ook de eindstand. Vrijdag vertrekt USV voor een trainingsweekend naar het Brabantse land. Met onder meer een wedstrijd tegen S.V. Brandevoort uit Helmond.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.