Regionale bijeenkomst van Sien over erfrecht

REGIO – Sien, de belangenvereniging voor verwanten van mensen met een verstandelijke beperking, nodigt familieleden uit voor een informatiebijeenkomst over erfrecht. Deze bijeenkomst, gepland op 14 september in Hardenberg, biedt inzicht aan iedereen die betrokken is bij het zorgen voor dierbaren met een verstandelijke beperking.

Notaris Mr. R. Lukas, afkomstig van Vechtstede Notarissen & Mediators, deelt tijdens deze bijeenkomst kennis over de complexiteit van erfrecht in de context van verstandelijke beperkingen. Ouders en verzorgers krijgen inzicht in diverse aspecten, waaronder: hoe een testament op te stellen rekening houdend met de beperkingen van het kind? Welke mogelijkheden bestaan er om het vermogen van het kind op gepaste wijze te beheren? En kan een (meerderjarig) kind met een beperking zelf een testament opstellen? De bijeenkomst biedt ruimte voor interactie, waarbij deelnemers zowel vooraf als tijdens de sessie vragen kunnen stellen. De toegang is kosteloos voor Sien-leden en leden van Dit Koningskind. Niet-leden betalen een toegangsprijs van 5 euro. De Schakel is gelegen aan Lage Doelen 5 in Hardenberg. Aanmelden kan via de website

www.sien.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.