Parkinsongroep weer van start op 23 augustus

DALFSEN – Na een korte zomerstop gaat op woensdag 23 augustus de Parkinsongroep weer van start. Inwoners uit de gemeente Dalfsen met de diagnose Parkinson kunnen aansluiten bij deze groep om met elkaar verschillende activiteiten te ondernemen met begeleiding van professionals uit het vakgebied.

De activiteiten variëren per week. Er worden ook gastlessen gegeven, onder meer door Balans Fysiotherapie. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens het gezamenlijk nuttigen van de lunch. Wander Kolk van Interaktcontour en Mia Tieman van Rosengaerde begeleiden de groep. “De activiteiten die we doen, sluiten natuurlijk goed aan op de doelgroep. We activeren en inspireren deze mensen,” vertelt Wander Kolk. Mia Tieman vult aan: “Welzijn en elkaar ontmoeten is de basis. Het is heel mooi om te zien hoe de groep steeds hechter wordt.”

Iedere woensdag

De Parkinsongroep vindt elke woensdag plaats bij Rosengaerde, Pastoriestraat 1. Inloop is vanaf 9.30 uur, de groep start om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur. Tussendoor wordt gezorgd voor eten en drinken. Inwoners uit de gemeente Dalfsen met de diagnose Parkinson worden van harte uitgenodigd aan te sluiten. Meer informatie is te verkrijgen via Wander Kolk: hij is van maandag tot en met donderdag te bereiken op 06-83661298 of per mail via w.kolk@interaktcontour.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.