Nieuwkomers ontmoeten met ‘Verhaal Ver Weg en Lokaal’

OMMEN – In het najaar start er een ronde van ‘Verhaal Ver Weg en Lokaal’, een project waarin ‘nieuwe’ Ommenaren gekoppeld worden aan ‘oude’ Ommenaren. Geïnteresseerden die hieraan willen deelnemen of meer willen weten, kunnen de infoavond op woensdagavond 23 augustus, van 19.00 tot 20.00 uur bezoeken in de Bibliotheek in Ommen. In Verhaal Ver Weg en Lokaal worden de deelnemers aan elkaar gekoppeld: een oude aan een nieuwe Ommenaar (statushouder/nieuwkomer). Hetgeen besproken wordt is bijvoorbeeld: hoe ziet uw of jouw leven er nu uit, wat is belangrijk en welke hobby’s worden beoefend? Hierdoor leert men elkaar niet alleen beter kennen, maar ook de cultuur en het land waar de ander vandaan komt. Tijdens de informatieavond leert men alles over het project: hoe het verdere traject eruitziet, wat de ervaringen zijn van oud deelnemers en wat men verder kan verwachten. Deelname is gratis. Mail of bel bij vragen naar: moreno.vanessen@bibliotheeksalland.nl of: 06 – 26810031.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.