Na veel regen kwam op de laatste BB-dag toch nog zonneschijn

0262127_IMG9260.JPG
De vierde en laatste BB-dag begon triest voor de kinderen die zich hadden aangemeld voor de kleedjesmarkt rondom de Grote Kerk. Regen en nog eens regen. Gelukkig braak rond het middaguur de zon door.

DALFSEN – Rond de klok van tien bij aanvang van de kleedjesmarkt zag het er qua weer bar en boos uit. De regen kwam tijdens de vierde en laatste Blauwe Bogendag met bakken uit de lucht. Desondanks namen vele kinderen hun plekje in rondom de Grote Kerk. Gelukkig waren velen goed voorbereid en met grote rollen plastic werd hun ‘waar’ afgedekt en beschermd tegen de regen. De meeste kinderen en ouders hadden er vertrouwen in dat het weer beter zou worden gezien de goed bezette plekken. Gelukkig klaarde het weer tegen de middag op en was het verder een zonovergoten zaterdag. Vele Dalfsenaren en toeristen maakten alsnog een rondje over de markt en er werden alsnog ‘goede zaken’ gedaan.

 

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.