Middeleeuwse maaltijd voor Ommenaren op 25 augustus

0261861_Middeleeuwse_maaltijd.jpg
.

OMMEN – Waar de festiviteiten rond het 775-jarig jubileum van de stad Ommen in mei van start gingen met onder andere een groot ontbijt, is het op 25 augustus tijd voor een middeleeuwse maaltijd. Op deze dag verwelkomt de stad bisschop Otto in Ommen. Met een speciaal en feestelijk programma zal Ommen symbolisch de stadsrechten nogmaals overhandigd krijgen. Aan het einde van de dag wordt er een eenvoudige middeleeuwse maaltijd voor de Ommenaren geserveerd op het plein voor de Brigittakerk. Te denken hierbij valt aan een, al dan niet vegetarische, stoofpot. Om de kok de gelegenheid te geven zich goed voor te bereiden, is opgave noodzakelijk. Dit kan bij het TIP in het Historisch Museum aan Den Oordt. De kosten bedragen 12,48 euro per persoon (bij opgave te voldoen).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.