Met korting naar concert Urker MANS Formatie in Ommen

0259786_UMF_-_E2.jpg
.

(Advertorial)

OMMEN – Op zaterdag 2 september om 19.30 uur geeft de Urker MANS Formatie een concert in de Hervormde Kerk in Ommen. Urk is van oudsher verbonden met de zee en dat is in het repertoire terug te vinden. ‘Ruwe Stormen mogen woeden’ maar ook ‘Hij die rustig en stil’ getuigen hiervan. Het koor brengt ook een aantal spirituals ten gehore zoals ‘The Holy Highway’. Twee delen uit het klassieke Requiem van Mozart komen aan bod in Lacrymosa en Dies Irae. Na de pauze zijn populaire klassiekers te horen zoals The Rhythm of Life. Aan het orgel en de vleugel zit de bekende organist Mark Brandwijk. Martin Mans is een gedreven dirigent die het beste uit de stemmen naar boven haalt. Een toegangskaartje kost 18 euro, reserveren kan via: www.martinmans.nl of via de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. Voorverkoopadres: Readshop, aan de Kruisstraat in Ommen.

Kortingsactie

Lezers van het Ommer Nieuws/Oprechte Dalfser Courant krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van 4 euro en betalen dan 14 euro i.p.v. 18 euro (max. 4 personen per bon). Online geldt de actiecode: ON209.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.