Ladies Day Golfclub Ommen

0262259_golf-18509841280.jpg
.

OMMEN – Hooge Graven Golfclub Ommen houdt op zaterdag 9 september een Ladies Day Open, om geld in te zamelen voor onderzoek naar het vrouwenhart. Tijdens de Ladies Day vindt onder andere een golfwedstrijd plaats, een golfclinic, een modeshow en een verloting met leuke prijzen. Verder kan onder het genot van een gezond hapje en drankje geluisterd worden naar de gezellige muziek van het Flater Pret Orkest. Opgeven voor het golfen of aanmelden als sponsor is mogelijk via info@hoogegraven.nl. Het volledige programma, inclusief aanvangstijden, is terug te vinden via

hoogegraven.nl/ladies-day-open/322

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.