Laatste kans: Zomeruitverkoop bij Koopsbedden!

(Advertorial)

WEZEP – Grijp de laatste kans om te profiteren van de zomerse uitverkoop bij Koopsbedden, dé slaapwinkel voor hoogwaardige en gezonde slaapoplossingen. “We bevinden ons nu in de laatste week van de summer sale en dit is het moment om te genieten van ongeëvenaarde aanbiedingen!”

Wat kunt u verwachten?

Tot en met 2 september kunt u nog volop profiteren van extra voordeel op:
*Boxsprings: Diverse kleuren, maten en stoffen, zowel niet-verstelbaar als elektrisch verstelbaar.
*Matrassen: In alle maten, diktes en materialen zoals traagschuim, latex en pocketvering, met verschillende hardheden.
*Bodems: Lattenbodems, spiraalbodems en schotelbodems in diverse maten en comfortniveaus.
*Slaapkamers: Lakuitvoeringen, massief hout, kasten in bijpassende kleuren en maten, en 1-persoons ledikanten op comforthoogte.
*Dekbedden en Kussens: Verschillende soorten dekbedden en kussens in diverse materialen en kwaliteiten, scherp afgeprijsd.
*Accessoires: Profiteer van 50% korting op plaids, kussentjes en vloerkleden.

Nieuwe collectie en korting

De showroom moet ruimte maken voor de prachtige nieuwe collectie voor het komende najaar. Daarom zijn diverse showroommodellen extra voordelig geprijsd. Verder ontvangt u nog deze week 15% korting op de Tempur-collectie en maar liefst 20% korting op de Auping-collectie. Ook de huidige collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, plaids, badjassen en badhanddoeken van bekende merken zijn extra afgeprijsd.

Bezoek ons

Bezoek onze ruime showroom aan de Rondweg 72 in Wezep en ontdek de uitgebreide keuze aan slaapproducten. Voor openingstijden kunt u terecht op www.koopsbedden.nl of bel 038 3761212. U kunt ook een afspraak maken via afspraken@koopsbedden.nl. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de A28 en parkeren is gratis voor de deur. Let op: op zondag zijn wij gesloten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.