Krishnamurti- en Sterkampwandeling

OMMEN – Op zondagmiddag 13 augustus vindt er een wandeling van ca. 7 km plaats naar de plaatsen die herinneren aan de aanwezigheid van Krishnamurti en de Sterkampen in Ommen in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. De Sterkampen die indertijd rondom Krishnamurti op het Landgoed Eerde werden georganiseerd, trokken duizenden mensen uit alle delen van de wereld. Veel gebouwen en plekken zijn nog steeds directe en indirecte getuigen van deze bijzondere periode. De start is om 13.00 uur bij Bezoekerscentrum Natuurlijk Ommen, Hammerweg 59a. De wandeling duurt ongeveer drie uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro. Aanmelding via e-mail info@krishnamurti-in-ommen.nl, tel. 0528-370424 of tel. 0529-453288.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.