Kachel FM gaat als een trein: Extra tent erbij!

0262359_kachel_2.jpg
.

Promotievideo aangepast na klachten

HOONHORST – De organisatie van muziekweekend Kachel FM is dit jaar helemaal het spoor bijster. Elk jaar hebben ze een nieuw thema en bijpassende ludieke promotievideo. Dit jaar ‘Station Kachel FM’ met eigen locomotief. De video is intussen al meer dan 50.000 keer bekeken.

Hoewel het vorig jaar nog een grote boot was, die zelfs tijdens het feestweekend in de tent lag, is het dit jaar een locomotief geworden bij Kachel FM. Het piraten feestweekend, op 15, 16 en 17 september in Hoonhorst, heeft met dit treinthema weer iets unieks weten te verzinnen. Ook al ligt er geen station in Hoonhorst, het team achter Kachel FM weet het er wel te maken. Of die aangeschafte locomotief ook te zien zal zijn tijdens het feestweekend, staat dus al wel vast.

Spoorloos

In de nieuwe promotie video zien we Zwartenberg, de man die vorig jaar nog kapitein was, bezig met zijn modelspoorbaan. Deze nieuwe hobby blijkt al snel problematisch: Zijn elektrische treintje stopt ermee. Dan is Zwartenberg het zat en moet hij niks meer hebben van deze ‘elektrische rommel’. Hij gaat op zoek naar een diesel modelspoor locomotief. Of dat ook gelukt is, blijkt in de video. Op deze video kwamen, in de paar dagen dat hij online stond, al snel veel enthousiaste reacties. Alleen Prorail bleek iets minder enthousiast en vroeg verrassend genoeg zelfs al de video te verwijderen. Dat ging over een kort fragment uit de video, waar met een knipoog ‘Opa Flodder’ te zien is bij een spoorwegovergang (geïnspireerd op het bekende fragment uit de serie Flodder). Hierop is besloten de video lichtelijk aan te passen, zo laat Stefan Eilert weten namens Kachel FM.

Extra tent

Het programma is dit jaar ook verrassend. Met namelijk op de zaterdag een tweede tent erbij. Een ‘mega stuitertent’ met DUNE, Special-D en DJ Hitch. Zaterdag in de hoofdtent De Heinoos en Erik & Sanne. Verder hebben ze nog meer grote namen naar Hoonhorst weten te halen, met op vrijdag: Jannes, Half um Half en Mental Theo. Zondag wordt afgesloten met Lucas&Gea, Frans Bauer en Henk Wijngaard.
Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en voor de vrijdag en zaterdag is de kaartverkoop bij de ingang, zondagmiddag is de entree gratis. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend (van vrijdagochtend tot zondagavond) ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via facebook.com/kachelfm en

www.kachelfm.nl

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.