Jaarlijkse Dag-Fiets-Tocht

 

DALFSEN – De vrijwilligers van Saam Welzijn die de maandelijkse fietstochten organiseren, hebben voor de tocht van 29 augustus een mooie ‘Dag-Fiets-Tocht’ voorbereid. De tocht zal in de omgeving van Heino, Lemelerveld en Lemele plaatsvinden.

Het startpunt is bij kulturhus De Trefkoele om 9.30 uur. Na circa 15 km fietsen is er een koffie-/theestop gepland. Rond 12.30 uur is er een rustmoment voor de lunch die bestaat uit een kopje soep, een bolletje ham of kaas en een kopje koffie/melk. Daarna gaat de tocht verder en is er halverwege nog een koffie-theestop. Het eindpunt is bij Grand Café Het Oude Station in Dalfsen waar afsluitend een drankje wordt gedronken.

Aanmelden

Saam Welzijn heeft geprobeerd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor twee maal koffie of thee, de lunch met koffie, thee of fris en een afscheidsdrankje komt de prijs op 24 euro per persoon. Deze zal voorafgaand aan de tocht worden geïnd. Omdat er reserveringen gemaakt moeten worden, is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 23 augustus en kan bij Saam Welzijn, telefonisch via tel. 0529-79 3013 tussen 10.00-12.00 uur van ma t/m do, of per mail via info@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.