Informatieavond voor ZZP’ers

OMMEN – ZZP’ers op zoek naar waardevolle informatie worden uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst georganiseerd door Lokaal FNV en FNV Zelfstandigen. Op vrijdag 22 september, van 19.30 uur tot 21.00 uur in Zalencentrum MFC Carrousel te Ommen, worden essentiële onderwerpen besproken, waaronder verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering, FNV’s arbeidsongeschiktheidsvoorziening, de rol van FNV voor ZZP’ers en het pensioenakkoord. De avond biedt niet alleen inzichtelijke informatie, maar ook de gelegenheid om vragen te stellen en informeel te netwerken. Koffie/thee en cake zijn aanwezig. Iedereen is welkom, inclusief introducés.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.