Hoera! Wereldrestaurant de Lindenberg viert 10-jarig jubileum!

0262308_WhatsApp_Image_2023-08-14_at_135542.jpeg
.

(Advertorial)

OMMEN – Het Wereldrestaurant dat bekend staat om de goede service en waar kwaliteit altijd op één staat, viert dit jaar haar 10-jarige jubileum! Dit wordt groots gevierd, waarbij het gehele restaurant in de maand september wordt ondergedompeld in feestelijke sferen. De gasten worden tijdens deze viering in de spotlights gezet: de hele maand september krijgt iedere bezoeker namelijk 10% korting op het diner. Daarnaast valt er ook wat te winnen… er worden maar liefst acht iPads verloot! Bij elke 50 euro die besteed wordt, krijgt men namelijk een lot. Begin oktober worden alle winnaars bekend gemaakt.

Kortom: krijg de hele maand september 10% korting en maak kans op een iPad… “Wij zeggen óp naar de volgende 10 jaar!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.