Gratis proefles van de EC-Bijbelcursus

OMMEN – Op 9 september begint in Ommen het nieuwe seizoen van de EC-Bijbelcursus van het Evangelisch College. De EC-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en de samenhang van de Bijbel. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen.

In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt één Bijbelboek behandeld. De lessen vinden plaats op de tweede zaterdag van de maand, van 9.30 uur tot 15.00 uur, in De Oase, Chevalleraustraat 16. Het wordt verzorgd door de docenten Erik van ’t Ende (Oude Testament) en Corne Burger (Nieuwe Testament). Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een proefles bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website wordt gewaardeerd. Meer lezen over de cursus en aanmelden voor een proefles kan op de website van het Evangelisch College

www.evangelisch-college.nl/bijbelcursus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.