Gratis opfriscursus rijvaardigheid voor senioren

DALFSEN – Automobilisten van 55 jaar en ouder, wonend in de gemeente Dalfsen, kunnen in september deelnemen aan een gratis opfriscursus rijvaardigheid van VVN afdeling Dalfsen. De cursus omvat informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik in combinatie met autorijden. Daarnaast maken de deelnemers onder begeleiding van een erkende rijinstructeur een rit van ongeveer een uur in de eigen auto. Verder krijgen ze een vragentest over de verkeerstheorie. Deelname heeft verder geen consequenties voor het rijbewijs. De theorie is gepland op dinsdagochtend 19 september van 9.00 tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op dinsdagochtend of -middag 26 september. Het is de bedoeling dat de deelnemers zowel de theorie- als de praktijkles volgen. Opgave is mogelijk tot en met 12 september bij Johan Holsappel, bij voorkeur via de mail: johan.holsappel@hotmail.nl (met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres) of tel. 06-29000815 (bij voorkeur ’s avonds).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.