Fietsen door het Vechtdal!

REGIO – Vanuit verschillende campings in het Vechtdal vindt van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september de Vechtdal Fietsvierdaagse plaats. Vier dagen fietsen door het Vechtdal via vooraf uitgezette routes, met af en toe een uitstapje naar de Regge, de Reest, naar Salland en naar Duitsland.

Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt, is dat er iedere dag op een andere locatie wordt gestart. Zo rijden de deelnemers steeds een andere route. De startcampings dit jaar zijn: dag één Camping Ommerland en de Beerze Bulten, dag twee, Camping De Koeksebelt en Bergzicht, dag drie Vakantiepark ‘t Rheezerwold en De Kleine Wolf en op dag vier De Lemeler Esch Natuurcamping. Men kan zelf kiezen waar gestart wordt, maar men fietst allemaal dezelfde route, met elke dag een ander thema. Er kan gekozen worden voor een route van 40 km of van 60 km. Liever één dag fietsen? Dat kan ook! Op de website zijn alle gegevens te vinden en vooraf aanmelden kan hier ook. Op de dag zelf zijn ook vierdaagse- of dagkaarten te koop op de startcampings.

www.vechtdalfietsvierdaagse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.