Danny Vera op herhaling in een uitverkocht Bostheater

0262768_Danny_Vera.jpg
Danny Vera speelt zondag 3 september voor een uitverkocht huis in Bostheater Ommen.

(Advertoria)

OMMEN – Bostheater Ommen krijgt zondag 3 september hoog bezoek. Danny Vera komt net als een jaar terug buurten. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek veroverd. Het nummer ‘Roller Coaster’ werd een dijk van een hit en verbrak het nationaal record als langst genoteerde Top 40 hit. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020.

Danny Vera staat op de top van de Besthemerberg hopelijk opnieuw onder een fonkelende sterrenhemel. Naast zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie komen er op de derde dag van september ook achtergrondzangeressen mee. Een nieuwtje. Deze sopraantjes gaan ongetwijfeld meeslepend bijdragen aan een grootse presentatie van zijn magnifieke albums.

Topartiest

Reken maar van yes! Het gaat een hele mooie, intieme avond worden in het amfitheater. Hits als ‘Roller Coaster’, ‘Too Close’, ‘Make it a Memory’, ‘Pressure Makes Diamonds’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zullen als kostelijke geluidswaaiers tussen de ijle dennen wegsterven. Met zijn unieke stem zingt Vera zijn southern country en rhythm & blues raak, soepel, maar bovenal met hart en ziel. Vera liet zich begin september 2022 kennen als een muzikant die oprecht dankbaar is dat hij een podium krijgt. Dat straalt hij uit en het publiek voelt dat. Jarenlang heeft Vera geloofd in zichzelf en van zijn muziek gehouden. Het heeft hem gebracht waar hij nu is: een nationale topartiest. Het publiek bespelen? Laat dat maar aan de Zeeuw over.

Double Cream

Vorig jaar wist hij met zijn slotsong L.O.V.E. een bomvol amfitheater om te toveren tot een sacrale conventie. Het prijsnummer gaat gepaard met een boodschap over liefde en is tegelijkertijd een aanklacht tegen politici, machthebbers, multinationals, corruptie en spilzucht. Een linke onderneming. Mis je overredingskracht, dan wordt het al snel pathetisch. Krijg je het publiek mee, dan heb je overtuigingspower!
Wie een ticket wil kopen heeft vette pech. Uitverkocht. Met een beetje mazzel biedt iemand via de Facebookpagina van het theater ter overname aan, dus checken kan geen kwaad. Ook de optredens van Suzan & Freek (zondag 20-9), Snelle & de Lieve Jongens Band (vrijdag 15-9) en The Legends We’ve Lost (zaterdag 16-9) zijn uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor het optreden van Double Cream, het muzikale samenwerkingsverband tussen DeWolff en Dawn Brothers op zaterdag 9 september.
Info en tickets via

www.bostheaterommen.nl

Danny Vera speelt zondag 3 september voor een uitverkocht huis in Bostheater Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.