Alpha-cursus Nieuwleusen in het najaar

NIEUWLEUSEN – De gezamenlijke kerken starten weer een Alpha-cursus in Nieuwleusen (september t/m december). De afgelopen jaren hadden sommige deelnemers een gelovige achtergrond terwijl anderen dat niet hadden en juist kennis wilden maken met het christelijk geloof. Ook dit jaar is iedereen welkom die bijvoorbeeld meer wil weten over het christelijk geloof, zijn of haar kennis wil opfrissen of nieuwe mensen wil ontmoeten. Deze Alpha-cursus wordt wekelijks aangeboden met thema’s als bidden, wie is Jezus en hoe leidt God ons? Alhoewel er geen deelnamekosten aan zijn verbonden, kan er een vrijwillige bijdrage gegeven worden voor de onkosten. Voor aanmelding en/of meer informatie, kijk op: www.alpha-cursus.nl of mail naar: AlphaCursus_Nieuwleusen@outlook.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.