Aline Kootstra wint NK Run Bike Run in Borne

0262771_Aline_Kootstra.jpg
Aline Kootstra in de nationale driekleur inclusief gouden medaille en bloemen.

BORNE/OMMEN – In het Twentse Borne werd zaterdag het NK Run Bike Run gehouden. Deze wedstrijd begint met een loop over 6,8 kilometer, gevolgd door 30 kilometer fietsen en tot slot 4,9 kilometer fietsen richting finish. Aline Kootstra vertegenwoordigde in de categorie 25 tot en met 29 jaar de kleuren van ACO van Elderen. Na 1 uur, 29 minuten en 40 seconden, inclusief wisseltijd, flitste Kootstra als eerste over de finish en kroonde zichzelf daarmee tot nationaal kampioen. Haar tijden: de openingsloop in 24.13 minuten, het fietsen in 46.03 minuten, gevolgd door een eindloop in 18.01 minuten. Sophie van der Most uit Nijmegen werd tweede in 1.30.49 uur, gevolgd door Lisa Bielevelt uit Haaksbergen, die beslag legde op het brons in 1.36.12 uur. Alle uitslagen zijn te vinden op: nl.mylaps.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.