Afscheid Marleen Sch­ömaker

DALFSEN – Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest bij (de voorlopers) van Saam Welzijn gaat Marleen Schömaker met pensioen. In al die jaren heeft zij met veel mensen samengewerkt en met vele inwoners contact gehad. Zij was onder meer betrokken bij het ouderenwerk, Weetje Weet Je, Automaatje, de Klussendienst, het Infopunt, de computerclub en de scootmobiel- en fietstochten. Verder was zij de huisfotograaf van Saam Welzijn. Inwoners van de gemeente Dalfsen die Marleen de hand willen schudden worden uitgenodigd naar haar festival te komen op 14 september op de parkeerplaats van de Trefkoele tussen 16.00 en 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.