Zoekplaatje

0260253_1948.jpg
.

Ommen – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week een foto die is gemaakt tijdens het feest ter gelegenheid van 700 jaar stadsrechten van Ommen. Op de afbeelding staan zeven heren, waarvan drie namen bekend zijn namelijk: burgemeester Nering Bögel, Wethouder Seinen en de heer Immink (eveneens wethouder?). Wie kan de fotowerkgroep helpen aan de namen van de andere vier heren. En vanuit welke functie zijn ze hier geportretteerd. Misschien waren het gemeenteraadsleden?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 023-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Tijdens zomermaanden zijn er geen inloopmiddagen. Vanaf donderdag 14 september zijn belangstellenden weer van harte welkom op den Oordt nummer 7. Het fotoarchief is ook in te zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.